Luonto liikuttaa -hyvinvointirastit 


Tervetuloa mukaan Luonto liikuttaa -hyvinvointirasteille


Olemme pystyttäneet syksyn 2020 aikana Etelä-Savoon, neljälletoista valaistulle kuntoradalle, Luonto liikuttaa -hyvinvointirastit. Rastiradat ovat nyt vapaasti käytettävissä, oman hyvinvoinnin tukemiseen. Paikkakunnat ja sijainnit löydät alta. 

Alta löydät paikkakuntakohtaiset rastiohjeet, joita voit tarvittaessa vaikkapa tulostaa mukaan, tai lukea mobiililaitteesi ruudulta. 

Osallistu hyvinvointituotteiden arvontaan.  Ohjeet löydät jokaiselta reitiltä, rastin numero 10 alareunasta. 


Huomio! Etelä-Savon Luonto liikuttaa -hyvinvointirastit ovat edelleen vapaasti käytettävissä myös kesän ja syksyn 2021 aikana. 


Hyvinvointia luonnosta

Luontoliikunnassa liikunnan hyödyt yhdistyvät luonnon tuomiin terveysvaikutuksiin. Luontoliikunta soveltuu kaikille – ikään ja terveydentilaan katsomatta.

Liikunta ja luonnossa oleminen tukevat terveyttä. Samalla luonnon monimuotoisuuden turvaaminen edistää myös ihmisten hyvinvointia.


Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen rastirataan, lähdetään yhdessä liikkeelle!


Lisätietoa: https://www.allergia.fi/jarjesto/liikunta-ja-luonto/hyvinvointialuonnosta/#0ea02d87

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.