Luonto liikuttaa -hyvinvointirastit


Tervetuloa mukaan Luonto liikuttaa -hyvinvointirasteille!Kaikille avoin avajaistapahtuma 08.10.2020 klo 12.00 Kalevankankaan valaistulle pururadalla Mikkelissä, Metsolankadun ja Hanhikankaankadun risteysalueen maastossa.

Avajaisissa musiikillinen hengitysharjoitus,  mehutarjoilu ja arvontaa sekä kymmenelle ensimmäiselle yllätyslahja.


Luonto liikuttaa -hyvinvointirasteilla voit käydä nyt myös Anttolan Hallavuoressa, Tuppuralan valaistulla ulkoilureitillä, sekä Suomenniemen pururadalla. 

Keskiviikkosta 14.10 alkaen rastirata on mahdollista kiertää myös Kangasniemellä. Rastirata löytyy Hiihtäjäntien päässä olevalta valaistulta ulkoilureitiltä.

Perjantaista 16.10 alkaen Luonto liikuttaa -hyvinvointirastit ovat keirrettävissä myös Haukivuoren Itätien liikuntapaikalla. 

Tiistaina 20.10 hyvinvointirastit laajenevat jälleen. Nyt rastit ovat kierrettävissä myös Pieksämäellä seppälänmäen pururadalla.

Keskiviikosta 21.10 alkaen rastirata on kierrettävissä myös Puumalassa, Kenttätien pururadalla.

Jatkoa on edelleen luvassa muillekin Etelä-Savon alueen valaistuille radoille. Seuraa ilmoittelua. 


Tervetuloa tutustumaan uudenlaiseen rastirataan, lähdetään yhdessä liikkeelle!


Liikunnalla on suuri merkitys ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille. Luonto houkuttelee liikkumaan ja luonnossa lihaksemme saavat paljon vaihtelevia haasteita. Luonnossa liikkuminen vaikuttaa positiivisesti fyysiseen ja psyykkiseen terveyteemme.