Jäsenedut

TULE MUKAAN!

Liity yhdistyksen jäseneksi, vain 27 € / vuosi.

Etelä-Savon Allergia, Iho ja Astma ry:n jäsenetuina tulet saamaan

 • valtakunnallisen Allergia, Iho & Astma-lehden, 4 numeroa vuodessa
 • yhdistyksemme oman Jäsentiedotteen 2 kertaa vuodessa
 • hyvinvointia, liikuntaa, toimintaa, virkistystapahtumia ja luentoja
 • vertaistukiryhmiä
 • tietoa, neuvontaa, ohjeistusta ja oppaita allergiaan, astmaan ja ihoon liittyvissä sairauksissa, maksutonta allergia- ja astmaneuvontaa
 • kuntoutushakuohjeistusta.

Toimistolla on myynnissä jäsenhintaan allergian ja astman omahoitotuotteita:

 • PEF-mittareita
 • vesipiippuja
 • nenähuuhtelukannuja
 • AeroChamber –tilanjatke
 • pullopuhallusletku
 • Jonasport –hengitysilmalämmittimiä
 • ikkunan tuloilman suodatinkankaita
 • hygienia-/allergiasuojia tyynylle ja patjalle
 • allergiaystävällisiä tyynyjä
 • adrenaliini-injektorin suojapussejaSaatavana myös :

 • Allergia- iho- ja astma -lehtiä
 • ilmaisia opaslehtisiä ja esitteitä
 • ilmaisia näytteitä

Lisäksi toimistolla on arvontaa

Tervetuloa!

Allergia, Iho & Astma -jäsenlehti on arvostettu asiantuntijalehti. Liity jäseneksi, niin saat lehden jäsenetuna kotiisi neljä kertaa vuodessa.

Jäsenetu ilmanpuhdistimen ostajille!


ACCO Brand / Leitz TruSens Z-3000 -ilmanpuhdistimen

jäsenostajalle veloituksetta kahden vuoden suodattimet

 Allergiatunnuksen omaaviin ilmanpuhdistimiin jäsenille suodatinpaketti, joka sisältää 2 x hiilisuodattimen ja 1 x 3in1 Hepa-suodatinpaketin. Etu on voimassa toistaiseksi ja edun arvo noin 65€. Edun saat jäsenenä käyttöön rekisteröitymällä Leitzin nettisivuilla, jonka kautta kirjaat ostotositteen ja jäsennumerosi.   Laitteen ostopaikkana oltava Suomessa toimiva nettikauppa tai kivijalkamyymälä eli uusi tuote, ei kuluttajien välinen vanhan tavaran myynti. Rekisteröitymisen jälkeen valmistaja lähettää filtterit suoraan asiakkaalle. Tästä kampanjasivustolle.

JÄSENETULIIKKEITÄ MIKKELISSÄ

Jäsenedun saaminen edellyttää jäsenkortin näyttämistä / ilmoittamista tilaamisen yhteydessä

Anttolanhovi, Hovintie 224, Anttola

Anttolanhovissa on suolahuone. Hoitokerran kesto on 30 - 40 minuuttia riippuen hoidon tarpeesta. Suolahuoneen tehokkuuteen vaikuttaa otettujen hoitokertojen lukumäärä. Suositeltavaa olisi 10 - 15 peräkkäistä hoitokertaa kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi hoitojakson välissä 1 kertaa viikossa.

Jäsenille tarjoushintaan:

      1) Yhden kerran lippu 20 % alennus  / hinta 12€ (norm 15€) 

         10 kerran lippu 110 € 

         15 kerran lippu 160€

    2) Hotellimajoitus sekä ruokailut 20 % alennus normaalihinnasta

    3) 20 % alennus uimahallin kuukausi- tai 10 kerran korttiin.

Etu edellyttää jäsenkortin näyttämistä palvelun tilaamisen yhteydessä. Etu koskee koko perhettä. Etu ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle. Varaukset ja tiedustelut: 044 430 1100 tai sales@anttolanhovi.fi.

Hyvinvointi- ja Kauneuskeskus ESTETICA, Porrassalmenkatu 22, Mikkeli p. 0440 201 402, 10 % alennus tuotteista.

Hyvän ilman kampaamo, Parturi-Kampaamo T:mi Pirjo Alastalo, Airopolku 3B 50170 Mikkeli (Saksala), ajanvaraukset puh. 050 4391284.Tuoksuttomat Parturi-Kampaamotuotteet tarjoushinnoin.

Instrumentarium Oy, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli p. 020 332798, 20 % alennus kehyksistä ja linsseistä, 15 % alennus aurinkolaseista. Alennus normaalihinnasta. Optikon suorittama näöntarkastus 10 €.

Jalkahoitopalvelu Anne, Maaherrankatu 32, Mikkeli ja Brahentie 10 Ristiina, p.040 559 0376 Parafiinihoidosta 10 % alennus

Kelloliike V. Pylvänäinen, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli ja Graanin kulta, Graanin liikekeskus, 15 % alennus normaalihinnoista.

Kosmetologipalvelu SA-VA Ky, Punatulkunkatu 9, Mikkeli p. 0440 360 164, 10 % alennus kestopigmentoinneista

Riley Beauty, Maaherrankatu 30 Mikkeli, p. 044 7411 130 Esse -probioottiset ihonhoitotuotteet ja kasvohoidot 10 % alennus

Roberts Berrie, Berriet valmistetaan Suomessa puhtaista, pohjoisen alueen kokonaisista marjoista. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton Berrie sisältää valtavan määrän marjoja helposti juotavassa muodossa. Rekisteröidy osoitteessa robertsberrie.com koodilla MikkeliAllergia ja saat suoraan 10 % alennusta verkkokauppatilauksistasi.

SKY-kosmetologi Pirjo Karvinen, Esseninkatu 11, Mikkeli puh. 040 740 1843 Ihon puhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys maksutta.

Trionfo Medical, rentoutusklinikka, Vuorikatu 11 B 30, Mikkeli puh 050 521 3159. Jäsenetuna 25 e/kerta, norm. 30 e. Yksi fysioterapiakerta on ilmainen.

Vyöhyketerapiahoitola Digitus Kaija Lehtoviita, Ristimäenkatu 20C, Mikkeli p. 015 151 644, 10 % alennus normaalihintaisista vyöhyketerapiahoidoista.


JÄSENETULIIKKEITÄ PIEKSÄMÄELLÄ

Optikko ja Kello Seppänen Oy, Keskuskatu 16, Pieksämäki puh. 015-481456, 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Ei Kalevala-koruista.

Euro Kello ja Kulta Ky, Häyrysentie 4, Pieksämäki, puh. 015-341461, 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ei koske Kalevala-koruja tai töitä.

Pieksän Sisustus-Piste Oy, Keskuskatu 38, Pieksämäki puh. 0407365666, 20 % alennus normaalihintaisista varastotuotteista.


JÄSENETULIIKE MÄNTYHARJULLA

Mäntyharjun Kello ja Kulta Pentinpolku 2, Mäntyharju, puh. 0407531409 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista.

Valtakunnalliset jäsenedut 2022

​​​​​ACCO Brand / Leitz TruSens Z-3000 -ilmanpuhdistimen jäsenostajalle veloituksetta kahden vuoden suodattimet: Allergiatunnuksen omaaviin ilmanpuhdistimiin jäsenille suodatinpaketti, joka sisältää 2 x hiilisuodattimen ja 1 x 3in1 Hepa-suodatinpaketin. Etu on voimassa toistaiseksi ja edun arvo noin 65€. Edun saat jäsenenä käyttöön rekisteröitymällä Leitzin nettisivuilla, jonka kautta kirjaat ostotositteen ja jäsennumerosi.   Laitteen ostopaikkana oltava Suomessa toimiva nettikauppa tai kivijalkamyymälä eli uusi tuote, ei kuluttajien välinen vanhan tavaran myynti. Rekisteröitymisen jälkeen valmistaja lähettää filtterit suoraan asiakkaalle. Tästä kampanjasivustolle.

​​​​Aitokaluste Oy / Aateli Sensitive sängyt ja Jazz Sensitive sohvat - 20%: Kotimaiset Allergiatunnuksen omaavat huonekalut jäsenetuhintaan. Malliston tuotteet ja yhteystiedot valmistajalle: aitokaluste.fi ja info@aitokaluste.fi, puh. 020 7304071

Allergia-apu Oy / suodatinkankaista -15% ja tuotteista - 10%: Sisäilman puhtautta ja hengitysteiden hyvinvointia parantavat lukuisat erilaiset tuotteet ja palvelut. Aktiivihiili- ja allergiasuodatinkankaista alennus -15%.  Alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista -10 %. Myös ilmanpuhdistimien vuokrauksesta alennus -10 %. Valikoimassa mm. suolapiippuja, suodattimia, kosteudenpoistajia, hengityssuojaimia, lämpö- ja kosteusmittareita yms. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälä Helsingissä, Sturenkatu 43. Puh. 09 323 8962, www.allergia-apu.fi

Apteekkariverkkokauppa.fi / - 10% valikoimasta: Apteekkiverkkokauppa.fi tarjoaa jäsenillemme tuotteista -10% koodilla APTEEKKIETU22 (etua ei voi hyödyntää lääkkeisiin eikä Souvenaid ravintovalmisteisiin). Syötä koodi tilauksessa sille varattuun kenttään ja ilmoita järjestömme jäsennumerosi kenttään "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" , se sijaitsee ostoskorin lopussa. Linkki kauppaan: https://www.apteekkiverkkokauppa.fi/

​​​​​Carpelan Cosmetics Finland / Youngblood -mineraalikosmetiikkasarja - 20%: Allergiatunnuksen omaavan värikosmetiikkatuotesarjan tuotteen jäsenetuhintaan koodilla ALLERGIA20. Koodi on aktivoituna verkkokaupassa www.showstopper.fi

Dammenbergin suklaaherkut Tehtaanmyymälästä saat jäsenedun kaikista tuotteista tai ostoksista. Tuotteet ovat pähkinättömiä, kananmunattomia ja gluteenittomia. Myös sokerittomia tuotteita. Tummat suklaat ovat lisäksi laktoosittomia tai maidottomia. dammenberg.fi 

Haikon Kartano / Majoitusetu 1.2 - 30.12.2022 (poislukien 24-25.12.). -10%: Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi tarjouskoodilla PROMEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä jäsenkorttisi vastaanotossa check innin yhteydessä. Majoitushinta sisältää runsaan hotelliaamiaisen, sisäänpääsyn Kylpylään (kylpylävierailu 1,5 tuntia /majoitusvuorokausi, ajanvaraus ennakkoon haikko.fi) sekä maksuttoman Internet-yhteyden ja pysäköinnin. Kartanossa Butler-palvelu ja erikoisaamiainen. Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Eduteivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja. Lisäksi hoitoetu: Relax Center Haikko Manor & Spa tarjoaa jäsenetuna -10% alennuksen ma-pe voimassaolevasta hoitohinnastosta. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lisätietoa hoidoista ja hinnasto https://relaxcenter.fi/ Hoitovaraukset suositellaan tekemään hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostitse haikko@relaxcenter.fi tai puhelimitse 0400 980 081 Mainitse koodi ”ALLERGIA-, IHO- JA ASTMALIITON JÄSENETU” varauksen yhteydessä alennuksen saadaksesi sekä esitä jäsenkorttisi Relax Centerin hoitovaraamossa ennen hoitoon menoa.

Hidasta elämää / koko valikoimasta -20%: Suomen suurin hyvinvointisivusto https://hidastaelamaa.fi/ tarjoaa verkkokaupan valikoimista jäsetualennuksen yhdistyksen jäsenille. Alennus ei koske tarjoustuotteita! Verkkopuodin valikoimissa ovat ihanat hyvinvointikirjat, toiminnalliset korttipakat, kalenterit ja muut ihanuudet. Puotiin pääset tutustumaan täällä -> https://hidastaelamaa.fi/puoti/ Edun saa aktivoitua koodilla AAL20.

Joutsen untuvapeitot- ja tyynyt - 15%:  verkkokauppa ja myymälät Suomessa: Joutsen Finland tarjoaa verkkokaupastaan ja myymälöistään Suomessa jäsenetuna -15% normaalihintaisista Joutsen untuvapeitoista ja -tyynyistä. Verkkokaupassa joutsen.fi saat edun koodilla AIA22 (koodi syötettävä alennuskoodille varattuun kenttään). Lisäksi sinun tulee syöttää jäsennumerosi osoitekentästä löytyvään kohtaan ”Lisätiedot”. Joutsen-myymälöissä saat edun näyttämällä jäsenkorttia tai mobiilijäsenkorttia. Jäsenetu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin.

Kuntokauppa.fi, aina ilmainen toimitus: Kuntokauppa.fi myöntää jäsenetuna ilmaisen toimituksen verkkokaupan tilauksiin. Valikoimassa mm. sähköpyöriä, kuntoilulaitteita- välineitä, SUP-lautoja ja kajakkeja. Jäsenedun saat syöttämällä koodin ALLERGIA ostoskorissa. www.kuntokauppa.fi

Myllymuksut -kestovaipat ja -siteet / -20 % Allergiatunnus-tuotteista: Saat jäsenenä kaikista Allergiatunnuksen saaneista tuotteista -20% alennuksen. Tuotteet löydät verkkokaupasta www.myllymuksut.com. Alennuskoodi AIA2022 

Stoppari / Ikkunoiden ja tuuletusluukkujen pölysuodatin - 10%: Stoppari puhdistaa ulkoa tuuletuksen kautta tulevasta ilmasta epäpuhtaudet. Teollisuus ja liikenne tuottavat pölyä ympäri vuoden. Siitepölykausi on varhaiskeväästä lumentuloon asti. Stoppari toimii myös lämmöneristeenä ikkunan tuuletusluukussa. Edun voit lunastaa tilaamalla suoraan netistä: Stoppari ikkunasuodatin Etukoodi: A.I.A 22, kirjaa tämä lisätiedot kohtaan.

Synsam, silmälaseista -30%, aurinko- ja urheilulaseista sekä piilolinsseistä -25% ja Lifestyle kk-sopimuksesta -20%: Jäsenetu on tarkoitettu sinulle ja perheellesi. HUOM! Jäsenedut eivät ole voimassa Synsam Recycling Outlet-liikkeissä ja sitä ei ole yhdistettävissä muihin etuihin. Mainitse jäsenyytesi asioinnin alussa. Voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, www.synsam.fi

Treenaakotona.com / -25% 6kk treeneistä ja -35% 12kk treeneistä: Treenaakotona.com on helpoin tapa kuntoilla. Kuntoile kotona tai missä ja milloin vain - tarvitset vain internet-yhteyden. Joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun. Ammattitaitoiset koulutetut ohjaajat. Valmiiksi mietitty järkevä viikko-ohjelma. Toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja televisiossa. Laaja treeni-arkisto, joka on käytössäsi aina (n. 500 erilaista treeniä). Kurssitarjonta vapaassa käytössä. Apua aina kun sitä tarvitset. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä, tekniikasta tai haluat olla muuten yhteydessä, ovat sinua varten. Näin käytät edun: Mene osoitteeseen treenaakotona.com ja rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta "Minulla on koodi". Rekisteröitymisen yhteydessä käytä etukoodia: allergia12 niin pääset lunastamaan edun 97 € /12 kk (normaali-hinta 149 €). Tai jos haluat 6 kk treenit, käytä etukoodia: allergia6 . Huom! Käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut ja setelit. Saat puolen vuoden treenit hintaan 59 €/ 6kk  (norm.79 € /6 kk) ja koko vuoden treenit vain 97 €/12 kk (norm. 149 €/12 kk).

Viking Line / -10-20% päivän hinnasta: Alennuksen suuruus vaihtelee viikonpäivän, lähtöajan, täyttöasteen ja varausajankohdan mukaan. Alennuskoodit reittikohtaisille matkoille eri hyttiluokissa löydät suoraan täältä: www.vikingline.fi/edut/allergia

Jäsenetuja päivitetään, seuraa sivuja. Jäseneduista tiedotetaan myös Allergia, Iho & Astma-lehdessä.