Jäsenedut

TULE MUKAAN!

Liity yhdistyksen jäseneksi, vain 27 € / vuosi.

Etelä-Savon Allergia, Iho ja Astma ry:n jäsenetuina tulet saamaan

 • valtakunnallisen Allergia, Iho & Astma-lehden, 4 numeroa vuodessa
 • yhdistyksemme oman Jäsentiedotteen 2 kertaa vuodessa
 • hyvinvointia, liikuntaa, toimintaa, virkistystapahtumia ja luentoja
 • vertaistukiryhmiä
 • tietoa, neuvontaa, ohjeistusta ja oppaita allergiaan, astmaan ja ihoon liittyvissä sairauksissa, maksutonta allergia- ja astmaneuvontaa
 • kuntoutushakuohjeistusta

Jäsenhintaan allergian ja astman omahoitotuotteita:

 • PEF-mittareita
 • vesipiippuja
 • nenähuuhtelukannuja
 • AeroChamber –tilanjatke
 • pullopuhallusletku
 • Jonasport –hengitysilmalämmittimiä
 • ikkunan tuloilman suodatinkankaita
 • hygienia-/allergiasuojia tyynylle ja patjalle
 • allergiaystävällisiä tyynyjä
 • adrenaliini-injektorin suojapusseja

Saatavana myös :

 • Allergia- iho- ja astma -lehtiä
 • ilmaisia opaslehtisiä ja esitteitä
 • ilmaisia näytteitä

Lisäksi toimistolla on arvontaa!


JÄSENETULIIKKEITÄ MIKKELISSÄ 2020

Jäsenedun saaminen edellyttää jäsenkortin näyttämistä / ilmoittamista tilaamisen yhteydessä

Anttolanhovi, Hovintie 224, Anttola

Anttolanhovissa on suolahuone. Hoitokerran kesto on 30 - 40 minuuttia riippuen hoidon tarpeesta. Suolahuoneen tehokkuuteen vaikuttaa otettujen hoitokertojen lukumäärä. Suositeltavaa olisi 10 - 15 peräkkäistä hoitokertaa kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi hoitojakson välissä 1 kertaa viikossa.

Jäsenille tarjoushintaan:

      1) Yhden kerran lippu 20 % alennus  / hinta 12€ (norm 15€) 

         10 kerran lippu 110 € 

         15 kerran lippu 160€

    2) Hotellimajoitus sekä ruokailut 20 % alennus normaalihinnasta

    3) 20 % alennus uimahallin kuukausi- tai 10 kerran korttiin.

Etu edellyttää jäsenkortin näyttämistä palvelun tilaamisen yhteydessä. Etu koskee koko perhettä. Etu ei ole siirrettävissä toiselle henkilölle. Varaukset ja tiedustelut: 044 430 1100 tai sales@anttolanhovi.fi.

Hyvinvointi- ja Kauneuskeskus ESTETICA, Porrassalmenkatu 22, Mikkeli p. 0440 201 402, 10 % alennus tuotteista.

Hyvän ilman kampaamo, Parturi-Kampaamo T:mi Pirjo Alastalo, Airopolku 3B 50170 Mikkeli (Saksala), ajanvaraukset puh. 050 4391284.Tuoksuttomat Parturi-Kampaamotuotteet tarjoushinnoin.

Instrumentarium Oy, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli p. 020 332798, 20 % alennus kehyksistä ja linsseistä, 15 % alennus aurinkolaseista. Alennus normaalihinnasta. Optikon suorittama näöntarkastus 10 €.

Jalkahoitopalvelu Anne, Maaherrankatu 32, Mikkeli ja Brahentie 10 Ristiina, p.040 559 0376 Parafiinihoidosta 10 % alennus

Kelloliike V. Pylvänäinen, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli ja Graanin kulta, Graanin liikekeskus, 15 % alennus normaalihinnoista.

Kosmetologipalvelu SA-VA Ky, Punatulkunkatu 9, Mikkeli p. 0440 360 164, 10 % alennus kestopigmentoinneista

Riley Beauty, Maaherrankatu 30 Mikkeli, p. 044 7411 130 Esse -probioottiset ihonhoitotuotteet ja kasvohoidot 10 % alennus

Roberts Berrie, Berriet valmistetaan Suomessa puhtaista, pohjoisen alueen kokonaisista marjoista. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton Berrie sisältää valtavan määrän marjoja helposti juotavassa muodossa. Rekisteröidy osoitteessa robertsberrie.com koodilla MikkeliAllergia ja saat suoraan 10 % alennusta verkkokauppatilauksistasi.

SKY-kosmetologi Pirjo Karvinen, Esseninkatu 11, Mikkeli puh. 040 740 1843 Ihon puhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys maksutta.

Trionfo Medical, rentoutusklinikka, Vuorikatu 11 B 30, Mikkeli puh 050 521 3159. Jäsenetuna 25 e/kerta, norm. 30 e. Yksi fysioterapiakerta on ilmainen.

Vyöhyketerapiahoitola Digitus Kaija Lehtoviita, Ristimäenkatu 20C, Mikkeli p. 015 151 644, 10 % alennus normaalihintaisista vyöhyketerapiahoidoista.

Wekkisuodatin ilmansuodattimien verkkokauppa www.wekkisuodatin.fi Verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista -10 % alennus koodilla "allergia&astma". Kotimaisia ilmansuodattimia yli 200 eri malliin. Valikoimasta löytyy myös tuuletusikkunan ja tuloilmaventtiilien sekä keskuspölynimurin suodattimia. Kirjoita tilauksen yhteydessä "allergia&astma" kupongin koodi-kenttään. Voit tilata myös sähköpostitse tilaus@wekkisuodatin.fi tai soittamalla 02-2407306. Koodi on voimassa vuoden 2018 loppuun. Alennusta ei saa toimituskuluista.


JÄSENETULIIKKEITÄ PIEKSÄMÄELLÄ

Optikko ja Kello Seppänen Oy, Keskuskatu 16, Pieksämäki puh. 015-481456, 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Ei Kalevala-koruista.

Euro Kello ja Kulta Ky, Häyrysentie 4, Pieksämäki, puh. 015-341461, 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ei koske Kalevala-koruja tai töitä.

Pieksän Sisustus-Piste Oy, Keskuskatu 38, Pieksämäki puh. 0407365666, 20 % alennus normaalihintaisista varastotuotteista.


JÄSENETULIIKE MÄNTYHARJULLA

Mäntyharjun Kello ja Kulta Pentinpolku 2, Mäntyharju, puh. 0407531409 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista.


VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT

http://www.allergia.fi/jasenyys/valtakunnalliset-jasenedut/

Airport Hotel Bonus Inn
Majoitus erikoishintaan alkaen 60 eur/1 hh, 70 eur/2 hh, 84 eur/3 hengen huone. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Hinnat sisältävät autopaikoituksen matkan ajaksi (jopa 3 viikkoa), lentokenttäkuljetukset hotellin minibussilla, iltasaunan ja kahvia ja teetä itsepalvelupisteestä sekä langattoman nettiyhteyden. Hinnat eivät sisällä aamiaista (15 eur/hlö). Huonevaraukset suoraan hotelliin p. 09 825511 tai sähköpostitse hotel@bonusinn.fi

Allergia- ja Sisäilma-apu
10 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ilmankostuttimet, ilmanpuhdistimet, ilmansuodattimet, raitisilmaventtiilit, tuloilma- ja ilmastointilaitteet, hajunpoistolaitteet, suolaterapia- ja höyryhengityslaitteet ja hengityssuojaimet. Jäsenalennus annetaan myös ilmanpuhdistimien vuokrasta. Allergia- ja Sisäilma-apu Oy, p. 09 323 8962. Ajankohtaiset tarjoukset ja lisätietoja www.allergia-apu.fi

Aroma Sense -suihku
Verkkokaupassa (www.aromasense.fi tai www.4YourHealth.fi) seuraavat alennukset:Tilauksen yhteydessä -15 % suihkupäiden hinnoista. Syötä alennuskoodi IHOLIITTO1, joka oikeuttaa alennukseen.

Ben Nye -HD meikkivoiteet, peitemeikit ja neutralisoijat  
Ben Nye HD meikkivoiteista, peiteaineista ja neutralisoijista 15 % alennus. Tuoksuttomat ja turvalliset peitemeikit sopivat erinomaisesti mm. ihon punaisuuden peittämiseen ja ihon värin tasoittamiseen. Tuotteiden jälleenmyyjät löytyvät verkkosivuilta www.studiodiiva.com tai www.kauneussivut.fi/innet/ben_nye/

Da Vita
Eurooppalaisten suositulla ihonhoitopaikalla, Kuolleellamerellä, valmistetaan lukuisia ihoa hoitavia kosmetiikkatuotteita. Tuotteita myyvän Da vita -verkkokaupan www.da-vita.com tuotevalikoimasta 20 % alennus koodilla PR_KAUNISIHO17.

H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen  
H&K Helsinki on terveydenhoitotuotteiden palveleva erikoismyymälä, joka tarjoaa 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei koske hoitoja), kuten koti- ja työsandaaleista, kävelykengistä, vaivaisenluun ja vasaravarpaiden tuista ja suojista sekä Rehband kaula-, selkä-, nilkka-, polvi- ja käsituista. Saatavilla myös kävelykeppejä, tartuntapihtejä, kantaluupiikkiin pehmusteita ja tukia. Lisätietoja: H&K Helsinki, Jalkahoitola Anja Hokkanen, Kampinkuja 2 (Sähkötalo), p. 09-562 3280, www.hkhelsinki.fi

Holiday Club Resorts Oy  
Holiday Club Resorts Oy tarjoaa vähintään 15 prosentin alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja. Majoitusvaraukset voi tehdä ja maksaa Holiday Clubin verkkokaupassa www.holidayclub.fi Alennuksen saa käyttämällä varauksen yhteydessä koodia: PSORIASIS15

Hotelli Arthur
Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki, tarjoaa 10 € alennuksen hotellin päivän hinnoista. Mainitse varauksen yhteydessä Psoriasis- tai Iholiiton jäsenyys p. (09) 173 441, reception@ hotelarthur.fi Myyntipalvelu avoinna ma-to 8–17 ja pe 8–16, www.hotelarthur.fi.

Instru optiikka Oy    

Normaalihintaisista kehyksistä 20 %:n alennus. Kampanjakehykset kunkin kampanjan mukaisesti tai vaihtoehtoisesti tämän tarjouksen ehdoin. Kampanjakehyksiin emme myönnä enää linssialennusta. Normaalihintaisista linsseistä 20 %:n alennus. Linssihintoihin sisältyy myös työveloitukset ostettaessa sekä kehys että linssit. Myönnettäessä linsseistä kampanja-alennus, emme myönnä enää kehysalennusta. Optikon suorittama näöntarkastus ja silmälasimääräys 10 €.

Normaalihintaisista aurinkolaseista 20 % alennus. Ei koske Oakley.

Terveydenhoitotuotteet

Muut normaalihintaiset terveydenhoitotuotteet 10 %:n alennuksella. Tarjouksessa mainitut alennusprosentit eivät koske kulloinkin voimassa olevia myymälöiden tarjouksia.

Tarjous voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin ja Keops -myymälöissä. Lisätietoja Jannika Ehrling +358 40 662 3636 tai myymälöistä. Kun teet ostosta, esitä jäsenkortti tai jäsenmaksun maksukuitti. www.instru.fi

Kultajousi
Kellot -15 %. Kultakorut ja -ketjut, timanttikorut, pöytähopeat ja hopeaesineet ja -tuotteet, lahjatavarat -20 %. Kalevala-, Lapponia-, Lumoava- ja RLP-korut -15 %. Kultaseppä Tarkkanen design -10 %.  Edut voimassa kaikissa Kultajousi-myymälöissä sekä Westerback 1897 -myymälässä. Lähimmät myymälät ja nettikauppa www.kultajousi.fi

Lappeenrannan Kylpylä 
Lappeenrannan Kylpylä myöntää 10 prosentin alennuksen kylpylähoidoista, hieronnoista ja kylvyistä sekä normaalihintaisista majoituksista. Mainitse alennuksesta varausta tehdessäsi. Jäsenkortti tai jäsenmaksukuitti esitetään saavuttaessa. Varaukset p. 020 761 3761, www.kylpyla.infowww.verve.fi

Majatalo Onnela, Tuusula
Majatalo Onnela tarjoaa alennusta seuraavista huonehinnoista:

Yhden hengen Comfort huone                         85 euroa/vrk (norm. 95 eur)
Kahden hengen Comfort huone                      110 euroa/vrk (norm. 130 eur)              Hintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä asukassaunojemme käyttö.

Lisätietoa ja varaukset www.onnela.com

Parturi-kampaamo Ilpo Jämsén 
Parturi-kampaamo Ilpo Jämsén, Uudenmaankatu 34, 00120 Helsinki tarjoaa väripaketin, joka sisältää hiustenvärjäyksen tai raidat, pesun, leikkauksen ja kuivauksen sekä ripsien tai kulmien kestovärjäyksen hintaan 115 euroa. Parturipalvelu 25,00 € leikkaus sis. pesun. Kampaamopalvelut 45,00 € leikkaus sis. pesun. Lisätietoja ja varaukset p. 09 634 869 tai 050 5597 495.

Rantasipi Siuntion Kylpylä
Rantasipi Siuntion Kylpylä tarjoaa jäsenillemme etuhintaan suolahuoneen käytön. 1 kerran maksu 25 €, 10 kerran kortti 175 €. Suolahuonehoitoa käytetään erityisesti hengityselinsairauksien ja iho-ongelmien hoitoon. Lisätietoja kotisivuiltamme www.rantasipi.fi

Scandic hotellit   

Scandic Hotels tarjoaa Scandic Friends -kanta-asiakasohjelman 2nd Floor -kortin.

Kanta-asiakasedut 2nd Floor -kortilla:

 • 2000 pistettä per pisteisiin oikeuttava yö (käytettävissä palkintoyöpymisiin)
 • 300 bonuspistettä per pisteisiin oikeuttava yö (käytettävissä palkintoyöpymisiin)
 • 20 % alennus ruoasta hotellien ravintoloissa ja myymälöissä viikonloppuisin (ei edellytä yöpymistä)
 • Päivittäinen 10 € ravintolakuponki yöpymisen yhteydessä
 • Päivittäinen iltapäivälehti yöpymisen yhteydessä
 • Erityisen edulliset hinnat loma-aikoina

Jäsenetu koskee uusia Scandic Friends –jäseniä  ja 1st Floor -kortin haltijoita. Tilaa 2nd Floor -kortti maksutta tästä linkistä.

Lisätietoa eduista: https://www.scandichotels.fi/Kanta-asiakas/

Tallink Silja Oy  
Tallink Siljan myöntää 10 prosentin alennuksen Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisten reitti- ja risteilymatkojen henkilö- ja hyttipaikoista, sekä matkustajaliikenteen ajoneuvoista. Alennusta ei myönnetä polttoainelisän osuudesta eikä lisäpalveluista. Alennus myönnetään myös laivojen kokoustilavuokrista. Tallink Myös hotellien hotellipaketeista sekä Tallinnan ja Turku-Maarianhaminan päiväristeilyhinnoista myönnetään 10 prosentin alennus. Matkat varataan suoraan Tallink Siljalta tai matkatoimiston kautta. Varauksen yhteydessä ilmoita Psoriasisliiton asiakasnumero 56139. www.tallink.fi,  www.silja.fi

Tallink Silja ja Club One tarjoavat mahdollisuuden jäsenille liittyä Club One jäseneksi veloituksetta osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Liittymiset Psoriasisliiton asiakasnumerolla 56139. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi ja maininnan jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Lisätietoa eduista www.clubone.fi Matkojen hintatiedot ja varaukset p. 0600 152 68

Verkkokauppa Da Vita   
Kuolleellamerellä, joka on eurooppalaisten suosittu ihonhoitopaikka, valmistetaan lukuisia ihoa hoitavia kosmetiikkatuotteita. Da Vita erikoistuu tuotteiden maahantuontiin sekä myyntiin ja tarjoaa 20 prosentin alennuksen ostoksista. Saadaksesi alennuksen syötä tarjouskoodi PR_KAUNISIHO16 sille tarkoitettuun kenttään ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä. Verkkokauppamme tuotevalikoimaan pääset tutustumaan kotisivuillamme www.da-vita.com

Viking Line 
Viking Line tarjoaa jäsenhintaiset matkat Helsinki-Tukholma, Helsinki-Tallinna ja Turku-Tukholma reiteillä. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Katso kaikki edut ja hinnat sekä varaa matkasi osoitteesta www.vikingline.fi/edut/psori