Jäsenedut

TULE MUKAAN!

Liity yhdistyksen jäseneksi, vain 27 € / vuosi.

Etelä-Savon Allergia, Iho ja Astma ry:n jäsenetuina tulet saamaan

 • valtakunnallisen Allergia, Iho & Astma-lehden, 4 numeroa vuodessa
 • yhdistyksemme Jäsentiedotteet
 • hyvinvointia, liikuntaa, toimintaa, virkistystapahtumia ja luentoja
 • vertaistukiryhmiä
 • tietoa, neuvontaa, ohjeistusta ja oppaita allergiaan, astmaan ja ihoon liittyvissä sairauksissa, maksutonta allergia- ja astmaneuvontaa
 • kuntoutushakuohjeistusta.

Toimistolla on myynnissä jäsenhintaan allergian ja astman omahoitotuotteita:

 • PEF-mittareita
 • vesipiippuja
 • nenähuuhtelukannuja
 • AeroChamber –tilanjatke
 • pullopuhallusletku
 • Jonasport –hengitysilmalämmittimiä
 • ikkunan tuloilman suodatinkankaita
 • hygienia-/allergiasuojia tyynylle ja patjalle
 • allergiaystävällisiä tyynyjä
 • adrenaliini-injektorin suojapussejaSaatavana myös :

 • Allergia- iho- ja astma -lehtiä
 • ilmaisia opaslehtisiä ja esitteitä
 • ilmaisia näytteitä

Lisäksi toimistolla on arvontaa

Tervetuloa!

Allergia, Iho & Astma -jäsenlehti on arvostettu asiantuntijalehti. Liity jäseneksi, niin saat lehden jäsenetuna kotiisi neljä kertaa vuodessa.

Jäsenetu ilmanpuhdistimen ostajille!


ACCO Brand / Leitz TruSens Z-3000 -ilmanpuhdistimen

jäsenostajalle veloituksetta kahden vuoden suodattimet

 Allergiatunnuksen omaaviin ilmanpuhdistimiin jäsenille suodatinpaketti, joka sisältää 2 x hiilisuodattimen ja 1 x 3in1 Hepa-suodatinpaketin. Etu on voimassa toistaiseksi ja edun arvo noin 65€. Edun saat jäsenenä käyttöön rekisteröitymällä Leitzin nettisivuilla, jonka kautta kirjaat ostotositteen ja jäsennumerosi.   Laitteen ostopaikkana oltava Suomessa toimiva nettikauppa tai kivijalkamyymälä eli uusi tuote, ei kuluttajien välinen vanhan tavaran myynti. Rekisteröitymisen jälkeen valmistaja lähettää filtterit suoraan asiakkaalle. Tästä kampanjasivustolle.

JÄSENETULIIKKEITÄ MIKKELISSÄ

Jäsenedun saaminen edellyttää jäsenkortin näyttämistä / ilmoittamista tilaamisen yhteydessä

Hyvinvointi- ja Kauneuskeskus ESTETICA, Porrassalmenkatu 22, Mikkeli p. 0440 201 402, 10 % alennus tuotteista.

Instrumentarium Oy, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli p. 020 332798, 20 % alennus kehyksistä ja linsseistä, 15 % alennus aurinkolaseista. Alennus normaalihinnasta. Optikon suorittama näöntarkastus 10 €.

Jalkahoitopalvelu Anne, Maaherrankatu 32, Mikkeli ja Brahentie 10 Ristiina, p.040 559 0376 Parafiinihoidosta 10 % alennus

Kelloliike V. Pylvänäinen, Porrassalmenkatu 25, Mikkeli ja Graanin kulta, Graanin liikekeskus, 15 % alennus normaalihinnoista.

Roberts Berrie, Berriet valmistetaan Suomessa puhtaista, pohjoisen alueen kokonaisista marjoista. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton Berrie sisältää valtavan määrän marjoja helposti juotavassa muodossa. Rekisteröidy osoitteessa robertsberrie.com koodilla MikkeliAllergia ja saat suoraan 10 % alennusta verkkokauppatilauksistasi.

SKY-kosmetologi Pirjo Karvinen, Esseninkatu 11, Mikkeli puh. 040 740 1843 Ihon puhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys maksutta.

Trionfo Medical, rentoutusklinikka, Vuorikatu 11 B 30, Mikkeli puh 050 521 3159. Jäsenetuna 25 e/kerta, norm. 30 e. Yksi fysioterapiakerta on ilmainen.

Vyöhyketerapiahoitola Digitus Kaija Lehtoviita, Ristimäenkatu 20C, Mikkeli p. 015 151 644, 10 % alennus normaalihintaisista vyöhyketerapiahoidoista.


JÄSENETULIIKKEITÄ PIEKSÄMÄELLÄ

Optikko ja Kello Seppänen Oy, Keskuskatu 16, Pieksämäki puh. 015-481456, 20 % alennus normaalihintaisista kelloista, koruista ja lahjatavaroista. Ei Kalevala-koruista. Silmälaseista 25% alennus (norm. hintaiset kehykset ja linssit) sekä piilolinssit tarjoushinnoin.

Euro Kello ja Kulta Ky, Häyrysentie 4, Pieksämäki, puh. 015-341461, 20 % alennus normaalihintaisista tuotteista, ei koske Kalevala-koruja tai töitä.

Pieksän Sisustus-Piste Oy, Keskuskatu 38, Pieksämäki puh. 0407365666, 20 % alennus normaalihintaisista varastotuotteista.

Etelä-Savon Allergia, Iho ja Astma ry ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta.

Valtakunnalliset jäsenedut 2023


Aitokaluste Oy / Sensitive sängyt ja Jazz Sensitive sohvat - 20%: Kotimaiset Allergiatunnuksen omaavat huonekalut jäsenetuhintaan. Malliston tuotteet ja yhteystiedot valmistajalle: aitokaluste.fi ja info@aitokaluste.fi, puh. 020 7304071

Allergia-apu Oy / suodatinkankaista -15% ja tuotteista - 10%: Sisäilman puhtautta ja hengitysteiden hyvinvointia parantavat lukuisat erilaiset tuotteet ja palvelut. Aktiivihiili- ja allergiasuodatinkankaista alennus -15%.  Alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista -10 %. Myös ilmanpuhdistimien vuokrauksesta alennus -10 %. Valikoimassa mm. suolapiippuja, suodattimia, kosteudenpoistajia, hengityssuojaimia, lämpö- ja kosteusmittareita yms. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, puhelimitse tai sähköpostilla. Myymälä Helsingissä, Sturenkatu 43. Puh. 09 323 8962, www.allergia-apu.fi

Bodymajan kehonkoostumusmittaukset -20%: Bodymaja Oy on suomalainen kehonkoostumusmittausten asiantuntija. Hyödynnä -20% jäsenetu ostamalla haluamasi kehonkoostumusmittaus tai mittauspaketti etukäteen verkkokaupasta www.bodymaja.fi ja käy mittauksessa haluamassasi itsepalvelupisteessä silloin kun sinulle sopii. Hinta sisältää sekä testauksen että helppolukuisen ja kattavan raportin. Saat edun käyttöösi käyttämällä verkkokaupan kassalla jäsenetukoodia: allergia20 . Koodi käytetään kassalla "Käytä kuponkikoodi tästä" -painikkeesta. 

Bookbeat -e- ja äänikirjalukuelämys 45pv maksutta:Bookbeat tarjoaa kaikille jäsenillemme, jotka eivät jo käytä bookbeat e- ja äänikirjapalvelua maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea kirjoja yhteensä 30 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu valitun paketin mukaisesti tai katkaiset tilauksen eli ei ole sitovaa määräaikaa, voit lopettaa tilauksen milloin tahansa. 

Dammenbergin suklaaherkut Tehtaanmyymälästä ja verkkokaupasta (koodi ALLRE22) saat -10% jäsenedun kaikista tuotteista tai ostoksista. Tuotteet ovat pähkinättömiä, kananmunattomia ja gluteenittomia. Paljon tuotteita, jotka edellä mainittujen lisäksi ovat ilman maitoa tai soijaa. Saatavilla myös sokerittomia tuotteita. Tummat suklaat ovat lisäksi laktoosittomia tai maidottomia. dammenberg.fi 

Haikon Kartano / Majoitusetu -15% päivän hinnasta: Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi Etusivulla "tee varaus", syötä saapumispäivä ja kirjoita "käytän koodia" kohtaan PROMEMBER. Alennuksen saadaksesi esitä jäsenkorttisi vastaanotossa check innin yhteydessä. Majoitushinta sisältää runsaan hotelliaamiaisen, sisäänpääsyn kuntosalille ja kylpylään (kylpylävierailu 1,5 tuntia /majoitusvuorokausi, ajanvaraus ennakkoon haikko.fi-sivulta) sekä ilmaisen pysäköinnin. Kartanossa majoittuvilla Butler-palvelu ja aamiaisella tarjolla kuohuviiniä. Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu). Eduteivät koske juhlapyhiä tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja. Lisäksi Relax Center Haikko hoitoetu: -10% alennus hoidoista ma-pe voimassaolevasta hoitohinnastosta. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lisätietoa hoidoista ja hinnasto https://relaxcenter.fi/ Hoitovaraukset sähköpostitse haikko@relaxcenter.fi tai puhelimitse 0400 980 081 Mainitse koodi ”AIA JÄSENETU” varauksen yhteydessä alennuksen saadaksesi sekä esitä jäsenkorttisi Relax Centerin hoitovaraamossa ennen hoitoon menoa.

Joutsen untuvapeitot- ja tyynyt - 15%:  verkkokauppa ja myymälät Suomessa: Joutsen Finland tarjoaa verkkokaupastaan ja myymälöistään Suomessa jäsenetuna -15% normaalihintaisista Joutsen untuvapeitoista ja -tyynyistä. Verkkokaupassa joutsen.fi saat edun koodilla AIA23 (koodi syötettävä alennuskoodille varattuun kenttään). Lisäksi sinun tulee syöttää jäsennumerosi osoitekentästä löytyvään kohtaan ”Lisätiedot”. Joutsen-myymälöissä saat edun näyttämällä jäsenkorttia tai mobiilijäsenkorttia. Jäsenetu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin.

Kuntokauppa.fi, aina ilmainen toimitus: Kuntokauppa.fi myöntää jäsenetuna ilmaisen toimituksen verkkokaupan tilauksiin. Valikoimassa mm. sähköpyöriä, kuntoilulaitteita- välineitä, SUP-lautoja ja kajakkeja. Jäsenedun saat syöttämällä koodin ALLERGIA ostoskorissa. www.kuntokauppa.fi

Memor Design Oy / jäsenille -15%: Memor Design Oy on empaattinen ja asiakkaiden luottamuksen arvoinen hautauspalvelutoimisto. Sellainen, joka on läsnä ja auttaa elämän loppupuolen asioissa. He auttavat tärkeissä testametti- ja lakiasioissa ennen kuolemaa ja kuoleman kohdatessa hautajaisten järjestelyissä. He järjestävät sekä kirkollisia, että ei-kirkollisia hautajaisia ja toimivat valtakunnallisesti. Memor Desingin toimii ekologisesti ja vastuullisesti ja heiltä on saatavilla myös oma arkkuvaate- ja uurnamallisto. Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenet perheineen saavat jäsenetuna 15% alennuksen hautaukseen liittyvistä palveluista: järjestelykuluista, arkuista, uurnista ja arkkuvaatteista. Alennus ei koske lakipalveluita, kuljetuksia, kukkia, muistojuhlapaikkaa eikä tarjoilua. Heidän kanssa voit helposti toimia puhelimitse, sähköpostilla tai verkkopalvelun kautta: www.memordesign.eco ja 040-5437030 ja 040-546 6299 tai info@memordesign.eco

Myllymuksut -kestovaipat ja -siteet / -20 % Allergiatunnus-tuotteista: Saat jäsenenä kaikista Allergiatunnuksen saaneista tuotteista -20% alennuksen. Tuotteet löydät verkkokaupasta www.myllymuksut.com. Alennuskoodi AIA2023 

Stoppari / Ikkunoiden ja tuuletusluukkujen pölysuodatin - 10%: Stoppari puhdistaa ulkoa tuuletuksen kautta tulevasta ilmasta epäpuhtaudet. Teollisuus ja liikenne tuottavat pölyä ympäri vuoden. Siitepölykausi on varhaiskeväästä lumentuloon asti. Stoppari toimii myös lämmöneristeenä ikkunan tuuletusluukussa. Edun voit lunastaa tilaamalla suoraan netistä: Stoppari ikkunasuodatin Etukoodi: A.I.A 23, kirjaa tämä lisätiedot kohtaan.

Synsam, silmälaseista -30%, aurinko- ja urheilulaseista sekä piilolinsseistä -25% ja Lifestyle kk-sopimuksesta -20%: Jäsenetu on tarkoitettu sinulle ja perheellesi. HUOM! Jäsenedut eivät ole voimassa Synsam Recycling Outlet-liikkeissä ja sitä ei ole yhdistettävissä muihin etuihin. Mainitse jäsenyytesi asioinnin alussa. Voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, www.synsam.fi

Treenaakotona.com / -25% 6kk treeneistä ja -35% 12kk treeneistä: Treenaakotona.com on helpoin tapa kuntoilla. Kuntoile kotona tai missä ja milloin vain - tarvitset vain internet-yhteyden. Joka viikko uudet treenit, jotka ohjaaja tekee kanssasi alusta loppuun. Ammattitaitoiset koulutetut ohjaajat. Valmiiksi mietitty järkevä viikko-ohjelma. Toimii tietokoneella, tabletilla, kännykällä ja televisiossa. Laaja treeni-arkisto, joka on käytössäsi aina (n. 500 erilaista treeniä). Kurssitarjonta vapaassa käytössä. Apua aina kun sitä tarvitset. Jos sinulla on kysyttävää treeneistä, tekniikasta tai haluat olla muuten yhteydessä, ovat sinua varten. Näin käytät edun: Mene osoitteeseen treenaakotona.com ja rekisteröidy käyttäjäksi kohdasta "Minulla on koodi". Rekisteröitymisen yhteydessä käytä etukoodia: allergia12 niin pääset lunastamaan edun 97 € /12 kk (normaali-hinta 149 €). Tai jos haluat 6 kk treenit, käytä etukoodia: allergia6 . Huom! Käy myös kaikki yleisimmät liikuntaedut ja setelit. Saat puolen vuoden treenit hintaan 59 €/ 6kk  (norm.79 € /6 kk) ja koko vuoden treenit vain 97 €/12 kk (norm. 149 €/12 kk).

Viking Line / -10-20% päivän hinnasta: Alennuksen suuruus vaihtelee viikonpäivän, lähtöajan, täyttöasteen ja varausajankohdan mukaan. Alennuskoodit reittikohtaisille matkoille eri hyttiluokissa löydät suoraan täältä: www.vikingline.fi/edut/allergia