Katso kerhot ja vertaistapaamiset tapahtumia -sivulta.Illoissa eri aiheita: neuvontaa, laulua, jumppaa ja pientä iltapalaa. Avoin kaikille, maksuton.

Tiedustelut puh. 0440 214 112 / Merja

Tervetuloa mukaan tapaamisiin ja keskustelemaan! 

Jos sinulla on toiveita toiminnan suhteen, ota yhteyttä toimistoomme: 

sähköposti: esallergia.iho.astma (at) gmail.com tai puh. 0440 214 112 / Merja

Otamme mielellämme toiveitanne vastaan. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

MIKKELISSÄ LAPSIPERHEIDEN AVOIN KOHTAAMISPAIKKA KOPPA

Mikkelin lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka Koppa sijaitsee Mikkelin pääkirjaston alakerrassa. Kopassa on vaihtuvaa sisältöä lapsiperheille.

Koppa on perheille avoinna

Ti klo 13-18, ke klo 13-16 ja to klo 13-17

Sisäänkäynti joko kirjaston pääaulasta Raatihuoneenkadun puolelta tai Porrasssalmenkadun kautta.

Lisätietoja: Hanna-Liisa Koistinen-Purps puh. 044 794 2315

https://www.mikkeli.fi/sisalto/tietojamikkelista/lapsiperheille  


LAURILAN PERHE ARJEN SANKAREINA

"Olemme Heidi, Aleksis ja Ellen Laurila Pieksämäeltä. Perheessämme ruoka- ja siitepölyallergiat, analyfaksia, atopia ja astma ovat tuttuja juttuja. Valitettavasti. Arki moniallergisen lapsen kanssa on tuonut paljon haasteita viimeisten vuosien aikana. Tiedolla ja tuella on selvitty eteenpäin. Pidämme ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta, musiikista, käsitöistäja kirjoista. Me aikuiset työskentelemme kehitysvammaisten parissa ja teemme vapaaehtoistyötä ihmisten hyvinvoinnin parissa. Vaikutamme myös luottamustoimissa. Osallistuimme viimekesänä Allergia, Iho ja Astmajärjestön perhekurssille ja se ylitti odotuksemme! Vertaistuen voima on valtava ja auttaa jaksamaan sairauden pahenemisvaiheessa tai lapsen suppean ruokavalion kanssa painiessa." T. Heidi Laurila